سه شنبه 16 تير 1405 - Tue 07 Jul 2026
  • جهش بزرگ اسپانیا در مسیر قهرمانی پس از شکست پرتغال

  • بی‌اعتمادی نفت به آتش‌بس

  • درباره رنگ سرخ تصاویر بدرقه قرن

  • واکنش دهنوی به تشییع میلیونی رهبر انقلاب

  • سپاه امروز کدام تجهیزات و مراکز آمریکایی را منهدم کرد؟

  • جزئیات لحظه به لحظه بدرقه تاریخی امام شهید / برنامۀ بدرقه و تشییع رهبر شهید در قم+عکس و فیلم

  • چه کسی در کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز می‌خواند؟

  • ادعای قطر: ایران مسئول حمله به نفتکش ماست

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۶ تیر

  • فرودگاه مشهد پنجشنبه تعطیل است

  • نشست ناتو و کشورهای عرب درباره تنگه هرمز

  • پدر نیمار مقابل تصمیم احتمالی پسرش ایستاد

  • زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی

  • اعتراف نشریه فارن‌پالیسی: مهار ایران شکست خورد

  • روسیه از مذاکرات مربوط به تنگه هرمز استقبال می‌کند

  • پیام سردار قاآنی در آستانه برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

  • وداع جمعیت میلیونی تشییع‌کنندگان با امام شهید/ گلباران پیکر مطهر قائد شهید در مسیر تشییع‌/ مردم! آقا از تهران رفتند... +عکس و فیلم

  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 367373
    تاریخ انتشار: 20/اسفند/1402 - 09:49

    راه‌اندازی بیمارستان سیار سپاه در مناطق سیل‌زده بلوچستان/ ارائه خدمات تخصصی و رایگان به سیل‌زدگان

    شصت و سومین بیمارستان سیار نیروی زمینی سپاه در استان سیستان و بلوچستان متشکل از یک سامانه ۳۲ تختی اتوبوسی و یک سامانه ۶۴ تختی کانکسی و سامانه سیار دندانپزشکی راه اندازی شد.

     راه‌اندازی بیمارستان سیار سپاه در مناطق سیل‌زده بلوچستان/ ارائه خدمات تخصصی و رایگان به سیل‌زدگان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    شصت و سومین بیمارستان سیار نیروی زمینی سپاه در استان سیستان و بلوچستان با ارائه خدمات پزشکی ، روانپزشکی و بهداشت محیط در منطقه نوبندیان شهرستان چابهار افتتاح شد.

    بندانی فرمانده مرکز بهداری رزمی جنوب شرق نیروی زمینی سپاه گفت: این بیمارستان سیار متشکل از یک سامانه 32 تختی اتوبوسی و یک سامانه 64 تختی کانکسی و سامانه سیار دندانپزشکی می باشد که خدمات عمومی و تخصصی پزشکی، جراحی عمومی‌، متخصص اطفال‌، قلب و عروق‌، طب اورژانس، داخلی، اورولوژی، سونوگرافی، دندانپزشکی، ارتوپدی و... به بیماران نیازمند مناطق سیل‌زده به صورت کاملا رایگان ارائه خواهد شد.

    فرمانده مرکز بهداری رزمی جنوب شرق نیروی زمینی سپاه تصریح کرد: با دایر شدن بخش های رادیولوژی ،آزمایشگاه،بستری و اتاق عمل در این بیمارستان آماده ارائه خدمات به بیماران است.

    وی افزود: بیمارستان سیار نیروی زمینی سپاه که بنا به دستور سردار پاکپور و سردار اخوان ایجاد شده؛  دو ویژگی مهم دارد که برای اولین بار مختص استان سیستان و بلوچستان است که از آن استفاده می‌شود که یکی سامانه تلفیقی( اتوبوسی و کانکسی ) و دیگری استقرار سامانه‌های بهداشتی و سلامت است.

    بندانی در پایان خاطرنشان کرد: این خدمات تا زمانی که نیاز مردم مناطق سیل‌زده باشد، ادامه خواهد داشت.

    عمده خسارات سیل به زیرساخت‌ها‌ست

    محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در نشست ستاد مدیریت بحران استان که با حضور اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در فرمانداری شهرستان چابهار برگزار شد، اظهار کرد: اگر بعد از بارندگی در جایی مشکلی پیش می‌آید به این معنا است که ما قانون طبیعت را به هم زده ایم و یا اشکالی در حوزه‌های زیرساختی وجود دارد که به سرعت باید برطرف شود.

    وی با بیان اینکه از روز اول، بارندگی‌ها از سوی سازمان هواشناسی پیش بینی شده بود، تصریح کرد: همه برنامه ریزی ها انجام شده بود و از طریق رسانه ها اطلاع رسانی ها انجام شد همچنین همه دستگاه‌ها به حالت آماده باش درآمدند تا مشکلی برای مردم به وجود نیاید.

    استاندار سیستان و بلوچستان عنوان کرد: مردم در این ایام بسیار کمک کردند و به کمک قایق و یا ماشین‌های شخصی‌شان برای توزیع اقلام بین سیل زدگان پای کار آمده بودند.

    کرمی با اشاره به اینکه سیل اخیر سبب قطع برق، تخریب جاده و مختل شدن آبرسانی در برخی از روستاهای جنوب سیستان و بلوچستان شده بود، افزود: برای خارج کردن مردم از این بحران همه دستگاه‌ها پای کار بودند، بخشی از محصولات کشاورزی و باغات در قصرقند، نیکشهر و زرآباد آسیب دیده، همچنین بندسارها نیز در این مناطق دچار آسیب شده که حتما باید تعمیر شود.

     وی بیان کرد: اقداماتی باید انجام شود که اکنون مطالعات آن شروع شده که از بالادست از داخل ارتفاعات تا پایین به شیوه ها و روش های مختلفی آب پایدار شود تا از این آب در بخش کشاورزی استفاده کنیم.

    استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه کشاورزان می‌گویند؛ چاه ها دچار مشکل شده است، گفت: ما باید این آب را به گونه ای داخل زمین تزریق کنیم تا در طول تابستان بتوان از آن استفاده کرد.

    کرمی خاطرنشان کرد: قبلا مردم محلی از هوتکها استفاده می کردند که بخشی از هوتک ها را باید توسعه داد و چیزی شبیه چاه نیمه و مجموعه بزرگتری ایجاد کنیم چون هزینه آن کمتر از سد است اما می‌تواند آب را تا حدی نگه دارد.

    وی گفت: عمده مشکل در حوزه زیرساختی است به طوری که پل ها و بخشی از جاده‌ها تخریب شده این موضوع بسیار مهم است که یکی از دغدغه‌های مردم جنوب سیستان و بلوچستان نیز همین است که وضعیت راه‌های ارتباطی به سامان برسد.

    استاندار سیستان و بلوچستان افزود: با توجه به اینکه در سیلاب اخیر زمین های کشاورزی مردم آسیب زیادی دید بنابراین برای توسعه کشاورزی باید اقدامات خوبی در این منطقه انجام شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما